mandag 3. januar 2011

Et lite nyttårsforsett

Dette nydelige forkleet fikk jeg av lillesøster til jul, og hun har selvsagt laget det selv, den flinke jenta! I den anledning syntes jeg det var på sin plass med et aldri så lite nyttårsforsett; nemlig å bli flinkere til å eksperimentere og kose seg med god mat i helgene. Har alltid likt å lage mat, men føler jeg har vært litt lat på det området i det siste.. Dersom man da legger til et godt glass vin til maten og ikke minst selskap av gode venner, tror jeg at det vil bli mange deilige stunder å se fram til! :)

5 kommentarer:

 1. He du må bare sette den på spisebordet sammen med alvevasen for min del. Jeg fikk faktisk to kubusstaker til jul, så den ene skal byttes. Får sikkert ikke problemer med å finne noe annet fint. ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge! Og jeg støtter nyttårsforsettet ditt 100%
  Dog, ikke bare i helgene... - når det måtte falle deg inn! ;D Bare tenk litt på det...hvor godt smaker det ikke med eksempelvis(!) Sushi og Champagne på en ellers grå tirsdag?? Nesten hakket bedre enn på en fredag...! Slike små belønninger innimellom får en til å føle at en lever litt ekstra ;))) Du er fantastisk til å lage mat. Skulle bare mangle med et fantastisk forkle! ;D Love xx

  SvarSlett
 3. Godt nyttårsforsett.Jeg henger meg på:)Så flott gave du har fått:)

  SvarSlett
 4. Så flott gave! tror jeg har samme nyttårsforsett som deg:) Ha et flott nyttår!

  SvarSlett
 5. For et lekkert forkle!

  Jeg henger meg på nyttårsforsettet ditt, men her er fokuset på enkle, smakfulle hverdagsretter, som er laget fra grunnen. Hver mandag fremover vil vi publisere en favoritt rett, så følg gjerne med ;-)

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett