torsdag 16. juni 2011

Noen tankerDenne fine plakaten er èn av to som jeg nylig har bestilt på Etsy. Må si det var farlig mye fint der inne, så burde vel helst holde meg unna, men det er jo lettere sagt enn gjort! ;)
Synes den har et enkelt men fint budskap i form av det å være herre over sitt eget liv og sin egen lykke. Jeg har ingen planer om å bli for personlig her inne på bloggen, men kan jo si så mye som at jeg ble alene med mine to små i vinter. Det er jo selvsagt veldig trist, spesielt med tanke på barna, men med bl.a en fantastisk familie og ikke minst herlige venner, så kan man jo ikke noe annet enn å synes at livet er godt!
Den nye starten skal markeres med en aldri så liten "re-innflytterfest" til helga, og jeg gleder meg vanvittig til å danse, drikke vin og le sammen med 15 fantastiske venninner! Jeg er så heldig, tross alt! :)

6 kommentarer:

 1. Hei:-)
  Av og til er det faktisk til det beste, jeg er selv alene og etter en tilvenningsperiode har både foreldre og barn det mye bedre. Stå på og kos deg med fest
  klem:-)

  SvarSlett
 2. Nydelig plakat! Etsy er full av skatter! :)

  SvarSlett
 3. HEI DU FINE CARINA!
  HERLIG PLAKAT, Å JA ETSY ER FULL AV FARLIGE FRISTELSER..
  klart det er trist, som du sier for barna, men jeg tror nå at det aller viktigste er glade, lykkelige foreldre..og jeg heier på deg! dans, le, drikk boblevann..& kos deg med venninner! og ha den fineste helg - moaklem

  SvarSlett
 4. og fri skal man være! Enten man er i eller utenfor et forhold! Fri til å være seg selv! Jeg gleder meg til å leke med den Carina jeg kjenner så godt! ;D Sees plutselig! Kjempgod klem til deg, vakre venninne!

  SvarSlett
 5. Sånn går det noen ganger, og da får man tenke at det var slik det var meningen at det skulle gå. Kos deg masse i kveld, det har du fortjent! Ingenting slår en real jentefest! :)

  SvarSlett
 6. Sånn er livet noen ganger, godt du har mennesker rundt deg som stiller opp i tunge stunder!
  Ser i ditt seneste innlegg at du koest deg MASE på festen...go Girl, Klem Anna

  SvarSlett