torsdag 18. oktober 2012

Litt fornyelse av sofakroken


Jeg fikk nylig en tanke om å lysne benkeplata på badet, og når jeg først var i gang, så tok jeg like så godt stuebordet også! Bordet var i utgangspunktet i valnøtt, men med to små barn i huset, blir det naturligvis ganske så mye slitasje på møblene. Praktisk og greit da å kunne beise i stedet for å kjøpe nytt, for bordet er bl.a veldig koselig å spise kveldsmat ved! :)
Det har også kommet en ny pute fra Hay i sofaen. Den var jeg så heldig å få kjøpt brukt og det er jo helt gull! Man får liksom litt ekstra god samvittighet da! ;)
Ellers har jeg tjuvstartet på helga, så imorgen skal jeg bare kose meg med småprosjekter hjemme. God helg til deg også!!!

6 kommentarer:

 1. Veldig pen sofakrok. Kos deg i morgen med små prosjekter. Hørtes trivelig ut. :)
  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Herlig! Passet perfekt i sofaen din!!
  God helg fine du!
  Stor klem E

  SvarSlett
 3. Det ble fint! :) Liker puta di, og håper du koser deg og slapper litt av i sofaen på fridagen din :) Jeg tar turen hjem til mams&paps i helga, skal nok bli godt, tenker jeg :)

  God helg!
  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Oi så fint det ble! Og Jacobsenkoppen er bare SÅ lekker! Har sett på dem også, vi får vel se... Nå har jeg hatt langfri og skal på'n igjen i morgen tidlig, lurer på hvordan jeg skal greie det...;-)) Kram från Bergen

  SvarSlett
 5. Det va lurt! Ja m små barn i hus er d ofte greiere å fornye d man har.. Fin fin pute i blått:-)

  SvarSlett
 6. Så fint bordet ble da. Flink du er! Og den puta...Elsk!
  Vi liker visst hverandres puter vi...hehe

  Ha en strålende helg du også Carina :)

  SvarSlett