onsdag 13. februar 2013

Ny uke....
Nye muligheter.....Det har vært litt hektisk i det siste, så har hverken blitt så mye blogging på meg eller tid til å titte innom alle de fine bloggene der ute! Ikveld skal jeg dog endelig kose meg med en liten inspirasjonsrunde! :)
Siden sist har jeg faktisk fått unna nok et lite malingsprosjekt, på gjestetoalettet denne gangen, og det skal jeg selvsagt vise dere etterhvert! Jeg må bare være hjemme i dagslys først, og det er litt varierende i arbeidsuka mi....
Ønsker deg en fortsatt fin uke, og husk å fortelle dine nærmeste at du er glad i dem imorgen, og i grunnen alle andre dager også! :)

4 kommentarer:

 1. Ha en fin uke :) her er d bizzi, godt med litt hvile og blogs på kvelden da. :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Hei:O)! Takk for koselig kommentar om korallfargen på bloggen min:)! Nydelige blomster du har her:)! Høres spennende ut med ny farge på gjestetoalettet. Jeg ble litt nysgjerrig på bloggen din så legger meg til som følger:) Klem fra Iren:)

  SvarSlett
 3. Tack för upplysningen om blomman, jag är inte så bra på just blommor. Pärlhyacint hette den tydligen på svenska (efter mycket googlande) så nu ska jag ut och leta reda på en sådan till hemmet. Den är verkligen så fin!

  Då ska jag se till att göra en Islandsguide i helgen. Hoppas du blir inspirerad att uppfylla din dröm att åka dit!

  SvarSlett
 4. Kos deg med inspirasjonsrunden!
  Og takk for nok en koselig kommentar hos meg!
  Settes stoooor pris på:-)

  Klemklem

  SvarSlett