torsdag 19. mai 2011

Litt lilla

Da er det nok en liten utfordring fra NIB, og denne gangen skal vi vise fram litt lilla i interiøret. Jeg kan ikke skryte av å ha så veldig mye av denne fargen, men har da noen små detaljer her og der, og spesielt på rommet til lillemor. Jeg er egentlig mest glad i lilla på høsten, mens jeg på denne tiden gjerne heller litt mer mot sterke farger som f.eks gult! Det er dog en fryd å titte gjennom galleriet med bilder fra alle de fantastiske bloggene som finnes der ute! Inspirasjon til å bli glad av! =)

5 kommentarer:

 1. Fine lilla ting, og nydelig elefant:)
  Liker veldig godt lilla og gult sammen jeg. Rart det der hvordan årstidene påvirker oss. Nå når det er så lyst ute heller jeg mer mot roligere farger, burde egentlig vært omvendt?! Hm...:)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Fine ting! Elefanten likte jeg veldig godt! Jeg har kjøpt de samme boksene hos Søstrene Grene, men her ble det turkis. :)

  Det blir forresten ingen Sandefjord-tur på meg på lørdag. Det er ikke alltid lett å få kabalen til å gå opp...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. så fine lilla ting du har..!
  synes lilla er så nydelig..hos alle andre, får liksom ikke den fargen til å passe her hjemme...*sukk & litt hihi..* - utrolig hva vi interiørbloggere henger oss opp i :0)
  ha en finfin helg carina!
  moaklem

  SvarSlett
 4. herlige bokser! Og elefanten var ordentlig skjønn da:) Har veldig lyst til å lage noe lignende selv! Men da må det bli en ugle hoho!

  SvarSlett
 5. Skal ikke ta på meg æren for å ha laget den nydelige elefanten. Den har jeg nemlig kjøpt fra Epla-butikken til Den gode feen! De lager mange forskjellige, fine dyr, som gjør seg veldig på barnerommet! :)

  SvarSlett