fredag 1. juni 2012

Litt gæærn





Jeg har lenge tenkt på å male en krakk som skal være på kjøkkenet, og siden jeg stadig ikke har kommet meg over min rosa periode, vurderer jeg å skeie ut og få litt farge i tilværelsen! ;)
Herlig ellers med nytt blad i postkassa på en fredag! Helga ble innledet med litt sommerslig smoothie, til tross for at gradestokken sier alt annet enn sommer! Nå skal jeg koooose meg med sushi! :)
Ønsker deg en strålende helg!

7 kommentarer:

  1. en rosa krakk hørtes helt
    herlig ut! spennende å se :)
    ha en fin helg -
    du fine carina!
    *moaklem

    SvarSlett
  2. Rosa=kult!
    Lykke til med utskeiing ;)
    God helg:D
    klemmer

    SvarSlett
  3. Kjør på!!! Det er jo bare en krakk, og ikke noe å tenke på engang!! Gooood helg søta!! Komme å hente lampe i Trondheim snart? Klæææm!!

    SvarSlett
  4. Knall rosa spør du meg !! ;) Nydelig helg til deg søteste! Det var fantastisk herlig å se deg her om dagen! MERsmak :) Snakkes og sees snart igjen! Smaskesuss xxx

    SvarSlett
  5. Dette ser jo herlig ut. God helg :)

    SvarSlett
  6. Hei min vakre bloggis,
    takk for alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg i det siste, det varmer og gleder enormt... Jeg har slitt litt med å finne tilbake til bloggemodus etter hackingen, men jeg merker bloggegleden igjen er gryende :)

    En rosa krakk er aldri feil...

    Fineste lørdagskvelden til deg! I kveld er det reker og hvitvin med gode venner - så herlig!
    klemklem

    SvarSlett
  7. Så herlige bilder! Ja, rosa krakk er kult - kjør på! Du har vunnet min Give away i samarbeid med Faytastic! Lekre skåler fra House Doctor + japansk røkelse og pins! Send meg din adresse på ffriminutt@gmail.com, og jeg sender deg gaven så raskt som mulig. Nyt søndagskvelden, og takk for at du var med på Give away-en min:-) klem

    SvarSlett