søndag 21. oktober 2012

Å gjøre det litt hyggelig

Jeg synes det er veldig koselig med gjester rundt spisebordet vårt, men det blir naturligvis også noen måltider helt alene på meg. Da synes jeg likevel det er fint å gjøre det litt hyggelig med tente lys og kopper og kar jeg er glad i, som f.eks dette nydelige fatet fra Marimekko. Det er heldigvis ikke så mye som skal til, for å kose seg litt!
Håper du har hatt en fin helg, og at du får en flott, ny uke! :)

6 kommentarer:

 1. Så lekkert! Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Helt riktig tenkt! Så fint du har gjort. Det å gjøre det litt ekstra hyggelig er viktig selv om man spiser alene. Når jeg er alene hjemme en kveld kjøper jeg gjerne litt ekstra dyr og god mat, kjøper noen blomster, stryker en linserviett, dekker bordet fint, fikser meg en drink, setter på litt musikk, synger og tror jeg er Carola, danser litt på kjøkkenet når jeg lager maten...:-) Ha en finfin kveld. Her er det puten som gjelder. Skal opp grytidlig! kramis

  SvarSlett
 3. Veldig viktig og kose seg når man er alene og ja:)) Digger fatet OG oppdekkingen ♥

  SvarSlett
 4. Så klart man skal gjøre det hyggelig for seg selv! :) Jeg synes også det er koselig å tenne noen lys når jeg sitter alene. Håper du har hatt ei fin helg! Jeg koste meg på Hadeland med både frisk luft, vasking av bil, besøk hos venninne og kvalitetstid med mams&paps :)
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder du tar, flink du er med kamera!
  Det er jaggu trivelig å gjøre det koselig for seg selv og, tegn på trivsel det:))
  Serviset var råtøft, love it!

  God uke til deg og, håper den blir fiiiiin!:))

  God klem!

  SvarSlett
 6. Jeg elsker både Marimekko og Kähler! De dekkebrikkene har jeg også :) Ha en nydelig oktoberonsdag! Klemmer

  SvarSlett