søndag 9. desember 2012

Litt og litt


Jeg har begynt å innse at dagene går ganske så fort fram mot jul nå, og jeg som har hatt så uendelig god tid, bør kanskje begynne å tenke på julekort og slikt.... ;)
Det blir heldigvis bakedag med venninnene om et par dager, og da baker vi et par slag hver i store porsjoner, som vi så fordeler oss i mellom. En genial måte å få flere slag på, og riktig så koselig er det også med julemusikk og skravling rundt bordet!
Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal bake, og det trenger jo ikke bare å være enkelt! Ønsker deg ei flott, ny desemberuke og takk for at du titter innom! :)


4 kommentarer:

 1. Det gikk litt opp for meg i dag også at det faktisk ikke er lenge til jul. Og siden vi er opptatt begge helgene før julaften, er det ikke mange dager igjen. Men det blir vel jul likevel. ;)
  Så fint du har pyntet! Likte godt den stjerna. Har du laget den selv? En sånn kunne jeg tenke meg i stua. Så kan den henge på plassen jeg har sett meg ut til Panel Piece'n så lenge, hihi.
  God ny uke til deg!

  SvarSlett
 2. Fine førrjulsbilder. Bakedag er genialt, det pleier jeg å ha med noen venninner også. Vips, så er fire slag i boks :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Elsker fargeskalaen du har hjemme, så skandinavisk, ren og behagelig. Julekortene er i boks her! ;-) Blitt kalt ut med ci 10.30 i morgen, fortsatt sby fra 05 men har liksom ingen lyst å sove... Har jo masse blogger å lese! Og så en spennende bok på nattbordet. Sove får man jo masse tid til i graven...;-) Riktig godnatt fra Vestlandets hovudstad

  SvarSlett
 4. Heia! Så fint du har det! Ja, dagene går fort, det merker jeg også! Begynner å stresse litt i hodet mitt.. men bare jeg får fikset julekort og julegaver tror jeg julepulsen går ned :)
  Jeg henger litt etter med blogglesing om dagen, men fikk endelig tatt meg en titt innom her :) Håper alt er bra med deg! Du får si i fra hvis du skulle befinne deg i Oslo og ha tid til en kaffe en dag :)

  Klemmer!

  SvarSlett