søndag 5. mai 2013

Spisestua

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra spisestua vår idag, eller rettere sagt fra stua, siden vi i grunnen har et stort oppholdsrom med åpen løsning mellom kjøkken og stue.
Jeg tok meg omsider råd til å kjøpe min første Eames-stol, som jeg hadde ønsket meg i åresvis, i vinter.  Planen er at det skal bli flere etterhvert, men det haster ikke. Mine to små sitter stadig i sine tripp trapp stoler, så da får jo jeg nyte godt av den ene vi har! ;)
Helga har forøvrig vært stille og fin. Vi har vært på overnattingsbesøk hos ei venninne med to små, og det er alltid like koselig å sitte flere rundt bordet til måltidene! Jeg er også superstolt over å ha plantet litt og ordnet ute. Det er ikke noen favorittsyssel, men det er jo koselig at det ser litt fint ut der også! Det kommer garantert skrytebilder! :)
Ønsker deg en flott, ny uke! Hører rykter om ordentlig varme på gang!

5 kommentarer:

 1. Flott bord du har, likte også den grå veggen og lampen i hjørnet.
  Deilig å få frisket opp litt ute, man ser forandringen så fort.
  Jeg også syns det er kjedelig å starte, men har jo kommet i gang er det Tusen ideer og ting jeg vil Gjøre, som jeg ikke rekker den dagen, og da er det vanskelig å komme i gang igjen :-P

  Ha en fin uke. Line

  SvarSlett
 2. Så fint du har det :-) Og heldige du som har fått din første Eames, de skal jeg og ha i nytt hus ;-) Nå må jeg inn å kikke litt på flere innlegg.

  Håper kvelden din blir fiin.
  Klem fra Monica :)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Tøft bord, fint vitrineskap, lekker stol og flott satt sammen:)
  nyt kvelden:)
  klem nina

  SvarSlett
 4. Lykken er å spare til noe for så å sette skikkelig pris på det ;-) Her i huset spares det også til design spisestoler! En etter en ;-D Det er jo sjarmerende med forskjellige stoler også , syns det gir litt liv og karakter til rommet jeg! Du har et kjempefint spiseområde :-) Klem Jannike

  SvarSlett