mandag 28. oktober 2013

Dagene flyr

Det har blitt mindre blogging i det siste, og jeg har vært altfor lite innom andre blogger også. Jeg merker at jeg får dekket mye av det kreative gjennom Instagram, men jeg har ikke lyst til å gi slipp på blogginga likevel, så får det heller bli litt sjeldnere innlegg og færre kommentarer fra meg... :)
Det males stadig i rolig tempo her, og nå har jeg også gjort unna arbeidsuka, og er klar for ei rolig uke med mine to små. Heldige meg fikk vært litt sammen med dem i helga også, og det gjør godt! Hele "storfamilien" var bl.a samlet til lunsj, og det synes jeg er koselig!
Koselig var det også å få en bok fra en god kollega, med en kjempekoselig hilsen! Han har en nydelig blogg som heter "Si otium est", og nå har han dessuten altså debutert som forfatter! Fantastisk! Det handler om å tro på seg selv, og det tror jeg mange må huske på!
Ha en fantastisk uke! :)

2 kommentarer:

  1. Hei fine! Kjenner til tidspresset og har selv satt pris på bloggeres forståelse når det kommer til mindre regelmessige innlegg. Ett innlegg en gang i blant er bedre enn ingen :-) Vil gjerne ha deg som "blogge-kollega" så håper du ikke gir deg helt ;-)

    God natt fra Monica.

    SvarSlett
  2. Er innom en kjapp tur i bloggverdenen her midt i flyttingen...og hva finner jeg da?!? Tusen takk, vennen, for finfine ord, ble skikkelig rørt. Så kjekt du likte boken. Nå må jeg dessverre fortsette med eskene her:-( Ville faktisk mye heller vært ute på jobb...KRAM

    SvarSlett