torsdag 1. november 2012

Speil, speil på veggen der...

Jeg skal ikke surre meg inn i noen lang diskusjon om likheter/ulikheter mellom jenter og gutter, men her i huset er det ihvertfall stor forskjell på f.eks forfengeligheten til de små, og min lille tulle elsker å speile seg, smøre seg med krem og ha på leppestift! ;)
Ellers fikk jeg nesten litt panikk da vi plutselig var i november, for jeg liker å være ganske så tidlig ute med julegavene. Har vel dog enda veldig god tid vet jeg.... :)
Èn arbeidsdag igjen og så ser jeg fram til ei koselig helg både sammen med ungene og også gode venninner! Helt perfekt med andre ord! Ønsker deg også ei strålende helg!!!

3 kommentarer:

 1. Hihi, så søt! Det vel bare sånn vi er skapt, de forskjellige kjønnene. Jeg synes forøvrig det er greit at det er litt forskjell, jeg da :)
  Julegaver, ja.. jeg har faktisk kjøpt et par smågaver, men har nok det meste igjen. Har heldigvis ikke såå mange pakker som skal ordnes, så regner med det skal gå smooth. Tenker mer på hvordan jeg skal pakke dem inn i år! ;-D
  Det blir deilig med helg! Even skal på tur med jobben i helga, så da blir jeg alene. Men har laget avtaler med både mamma, venninner og fotoapparatet mitt så skal nok ikke bli ensom.
  Håper du får ei fin helg! Klem!

  SvarSlett
 2. Søt! ;) Har ei her også som er noe forfengelig. Smykker, neglelakk osv.
  I fjor var jeg kjempetidlig med julegaver. Måtte få ferdig så jeg slapp det med nyfødt. I år derimot....men jeg har begynt med lister, så da går det kjapt unna når jeg først setter i gang.

  Klem, Lise

  SvarSlett
 3. He he, begynner å se forskjeller jeg og på jenta og guttene;)

  SvarSlett