torsdag 10. januar 2013

En liten greie


Tenkte jeg kunne driste meg til å vise en liten greie fra jobb. Jeg jobber som kanskje noen vet i kabinen i Widerøe, og ombord i flyene våre har vi et magasin kalt Perspektiv. Hver måned er det tips fra noen av oss her, og denne måneden fikk altså jeg anledningen. Det ble en god blanding av litt lokalt og noen favoritter fra andre steder. Jeg har ikke plukket ut bildene selv, men synes det ble helt greit. En morsom opplevelse ihvertfall! :)
Ellers er det maling for fullt her. Må utnytte når ånden er over meg, og nå er det gangen som får en overhaling. Jeg har tenkt på det lenge, så det er utrolig deilig når man endelig kommer i gang! Det hjelper jammen på at sola skinner også gitt!
Ønsker deg en flott dag og også ei strålende helg! :)

4 kommentarer:

 1. Så gøy! Kjendis oppe i skyene, hihi.
  Så flink du er som maler! Vi burde malt litt vi også, men så var det det der med å finne tid og lyst da...
  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 2. Ja, den der siden har man lest noen ganger.... Hehe. Fine tips! Fått mange kommentarer fra våre gjester da? Ferdig med denne blokken,jeg, bare hatt grytidligstarter på Vestlandet så nå sovner jeg sikkert godt i tv-sofaen i kveld. Skal bli godt med fri! Håper du har hatt en fin jul og en fantastisk nyttårsfeiring. Her har vi ligget i nøffnøffinfluensa begge to! Vi sees ute på line! Kramis

  SvarSlett
 3. Fine tips fra ei fin jente:-)

  SvarSlett
 4. Guuuuuuuuuuuu Carina. Da bei kjæmpe fint på rommet tel lillemor. Å ja senga e bærre helt fantastisk. Pernille e også storførnøyd med den. Ha en super helg. Klem fra Line i Nord.

  SvarSlett