torsdag 24. januar 2013

Innekos

Det har vært særdeles kaldt hos oss den siste tida, og da fyres det i ovnen her hver dag! Ikke bare blir det godt og varmt, men så blir det jo så utrolig koselig stemning også! :)
En deilig strikkejakke og noe varmt i koppen er også noe jeg setter pris på, og jeg klarer meg til og med overraskende bra uten kaffemaskinen, som er på reparasjon! Noen uker uten ordentlig kaffe er jo bare en bagatell i forhold til mange andre problemer, men jeg skal innrømme at det savnes stoooort! ;)
Vi satser ellers på en rolig helg i godt selskap av store og små venner. Ønsker deg også en flott helg!

6 kommentarer:

 1. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  My name is Thanh Le, i am the owner of blog http://www.homedesignlove.com
  I'd be happy if you allow me to your blog list.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder!!
  Ja, nå har det virkelig vært kaldt lenge... deilig med innekos:)

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Ja, innekos er herlig.. Her forsvinner veden, sekk etter sekk, må nok finne litt mer i helgen...brrrr..:-) Og jeg som hadde lyst å dra ut på sjøen for å få stortorsken, blir nok litt for kaldt det da. Men har VELDIG lyst på torsk og rogn og lever og Sandefjordsmør og al dente-gulrøtter og bacon og rødvin og........! Ha en fantastisk fredagskveld! Kramis fra en som bare er midt i 13-dagers...:-))

  SvarSlett
 4. Rolig helg med innekos er deilige. Vi har også ei slik helg. Hos oss er det også kaldt, selv om det ikke er minusgrader akkurat nå, men det blåser kraftig... brr... Vi fikk luftet oss litt i går og laget noen snømenner, men i dag holder vi oss inne. Barna leker oppe og jeg har tatt meg en liten bloggrunde:))

  Ønsker deg en fin søndag
  God klem Tonje

  SvarSlett
 5. Herlige bilder. Her fyres det også. er ikke mange dagene i året vi fyrer, men det har vært så kaldt. Tusen takk for lykkeønskninger i finalen :)

  SvarSlett
 6. Det finns inget bättre än en soffa, en filt och något varmt i en kopp när det är sådär kallt ute. Även om jag nog föredrar varm choklad framför kaffe.

  Ha en underbar fortsatt vecka.

  SvarSlett