mandag 26. november 2012

En festkveld

I helga hadde jeg staselig besøk av mine flotte vinklubbjenter, og det ble akkurat så festlig som jeg hadde håpet på! Vinklubben er et deilig avbrekk fra en ellers travel hverdag, og det å nyte et godt måltid med litt vin i godt selskap, er rett og slett balsam for sjelen! :)
Den fine tapeten dere ser i bakgrunnen er fra Scandinavian Surface, og kom omsider opp på veggen takket være verdens beste mamma! Jeg nyter synet av den til fulle, og er i grunnen bittelitt forelsket! ;)
Det har forøvrig vært en sur start på uka, men når man kan drikke te og spise pepperkaker med fyr i ovnen, spiller det liten rolle! Ønsker deg en flott, ny uke!

4 kommentarer:

 1. Så fint! Jeg har den samme panelpiece'en og har hatt den i snart to år. Blir ikke lei sv den, synes nesten den bare blir finere og finere :) Min har falt ned 2-3 ganger da fordi jeg bare festet den med dobbeltsidig teip i fall jeg skulle bli lei, men kanskje burde jeg bare lime i vei.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker den tapeten! #måfinneenplassvikanhaensånn

  Så bra du koste deg i helgen! Ha en finfin dag, Carina!

  SvarSlett
 3. DEn var kjempefin! Og lekker borddekking, detta kan du:))

  God klem!

  SvarSlett
 4. Skikkelig fint festbord! Og sjurene er de fineste jeg har sett!! Eller kanskje det ikke sjur?? Uansett... nydelig var det - og skulle gjerne vært "sjura på veggen" hehehe ;) Skype i dag kanskje?:D Tusen takk for koselig respons på innleggene mine! Gjett om det gledes her også til besøk!! Tror det nesten ikke før jeg ser deg! Ikke lenge til heller! Weeee...Ha en fortreffelig fin dag skjønne! Gladidegxxx

  SvarSlett