fredag 16. november 2012

God helg!
Jammen er det helg igjen, og etter en uke stort sett på farta, er jeg nå klar for avslapning på høyt nivå! Når vi dessuten har fått besøk av min fine mamma, så tenker jeg at dette blir en veldig koselig helg! :)
Det har forøvrig sneket seg inn noen svibler i stua. Synes de er så utrolig fine, og får egentlig ikke mange nok! Avventer enda litt med julepynten, men det sniker seg visst stadig mer stearinlys inn her! ;)
Ønsker deg ei strålende helg!

5 kommentarer:

 1. Adventsfølelse når sviblene er i hus!

  Kos deg masse med mor på besøk:-)
  Ønsker deg en fin lørdag

  SvarSlett
 2. Herlig:)
  Litt jul kan snike seg inn, i allefall blomster og lys - men julen må vente to uker til her i huset:))

  Ha en fin fin helg ♥

  SvarSlett
 3. Hei søte deg,
  jeg må bare takke for fine ord du har lagt igjen hos meg, jeg blir så glad!

  Svibler er såå kos!

  Ønsker deg en fortsatt nydelig helg, her er vi snart ferdig med fase 1 av renoveringen i heimen *hurra*

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 4. Så fint! Her kjøpte vi også svibler i går, de ble så fine i Finn Schjøll sine vaser i ulike høyder og masse lys rundt om. Skikkelig adventstemning! Me like! Ellers er det jo ikke noen morsom helg dette, har vondt i magen når jeg tenker på det som mest sannsynligvis skjer i natt... er så trist og leit! Håper du klarer og nyte litt litt i hvert fall. Jeg prøver... Kramis

  SvarSlett
 5. Svibler er veldig fine, helt enig! Det må jo være lov å snikinnføre litt lys og pynt, det nærmer seg jo desember med stormskritt! ;) I helgen tenker jeg å finne en kvist eller et lite tre jeg kan putte oppi vinballongen min, og så kan jeg snikinnføre litt jul fordi jeg må teste ut julepynten jeg skal lage..kremt ;)

  Så ut som dere har hatt ei koselig helg, godt å få mamma på besøk kan jeg tenke meg :) Stockholm var forøvrig veldig bra, men det ble litt liten tid.. tror nok jeg må tilbake en dag! :)

  Klemmer!

  SvarSlett